Evrenköy İlkokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: “Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”

Başarılar:

Isınma: kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adapazarievrenkoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Evren Mahallesi 333 Nolu Sokak No39 Adapazarı/SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - 1999 depreminden sonra kurulan yenikent bölgesi, karaman mah. karşısı, Sabahattin Zaim bulvarı 1o. km.

Adres - Evren Mahallesi 333 Nolu Sokak No39 Adapazarı/SAKARYA

Ulaşım Adapazarı merkez orta garajdan belediye ve özel halk otobüsleriyle 15 dk. ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 13km